Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει για οποιοδήποτε λόγο αρκεί να επιστραφεί μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες.

Διαδικασία επιστροφών:

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν σας με ένα άλλο τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@adaliz.gr ή τηλεφωνικά στο 2103223260. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, θα στείλετε το προϊόν σε εμάς και εμείς θα σας στείλουμε ένα άλλο της προτίμησής σας.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι το κόστος μεταφορικών σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνει τον πελάτη.

Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν και να πάρετε τα χρήματα σας πίσω τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@adaliz.gr ή τηλεφωνικά στο 2103223260. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, θα στείλετε το προϊόν σε εμάς και εμείς θα προχωρήσουμε σε επιστροφή των χρημάτων σας εντός 7 εργάσιμων ημερών, στα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού που θα μας έχετε δώσει.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές:

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προιόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ.) όπως και να περιέχεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς.

Μέχρι τη στιγμή που το προιόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προιόν είναι Φιλοκτήτου 87 και Δαναών, Ίλιον, 13122 σε ώρες γραφείου.

Προσοχή: Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προιόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα εντός της ίδιας ημέρας.

Προιόντα που δεν επιστρέφονται:

Για λόγους υγιεινής δεν μπορείτε να επιστρέψετε τα σκουλαρίκια.