Υπάρχει κάποιο κόστος για την αποστολή της παραγγελίας μου;

Εφόσον η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας, paypal ή με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, το κόστος της αποστολής είναι στα 3 ευρώ. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω Αντικαταβολής υπάρχει ένα έξτρα κόστος των 2 ευρώ.

Πόσες μέρες χρειάζεται για να φθάσει το προϊόν στα χέρια μου;

Φροντίζουμε για να έχετε το προϊόν στα χέρια σας όσο πιο άμεσα γίνεται.

  • Εντός Αττικής, χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Για την υπόλοιπη Ελλάδα, χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 1-5 μέρες.

Με ποια εταιρία κούριερ συνεργάζεστε;

Η αποστολή των προιόντων σας γίνεται μέσω της εταιρίας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Ωράριο παραδόσεων: 9:00 με 19:00, οι ώρες παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένες. Αν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος που καθορίζετε από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Δεν πραγματοποιούνται αποστολές/παραδόσεις το Σάββατο.

Σε περίπτωση που λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι σας μπορείτε να γράψετε τη διεύθυνση εργασίας σας ή ακόμη να επιλέξετε να το παραλάβετε από το κατάστημα ταχυμεταφορών όπου εκεί μένει το δέμα για 10 εργάσιμες ημέρες.

  • Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό e-mail και με την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε e-mail με αριθμό αποστολής (παρακαλούμε ελέγχετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία αν δεν έχετε λάβει ενημέρωση).
  • Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.
  • Όποιος πελάτης επιθυμεί να γίνει παράδοση το Σάββατο θα πρέπει να μας ενημερώσει και σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται τα έξτρα μεταφορικά έξοδα.
  • Μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας στο παρακάτω link: https://www.taxydromiki.com/

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν εμπίπτουν στον έλεγχο της εταιρείας. Ενδεικτικά, αναφέρονται καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε απεργίες, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, ακραία καιρικά φαινόμενα (π.χ. απαγόρευση απόπλους των πλοίων από λιμάνια). Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.