Υπάρχει κάποιο κόστος για την αποστολή της παραγγελίας μου;

Εφόσον η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας, paypal ή με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, το κόστος της αποστολής είναι στα 2.5€. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω Αντικαταβολής υπάρχει ένα έξτρα κόστος των 2€.

Πόσες μέρες χρειάζεται για να φθάσει το προϊόν στα χέρια μου;

Φροντίζουμε για να έχετε το προϊόν στα χέρια σας όσο πιο άμεσα γίνεται.

Εντός Αττικής, χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 1-5 μέρες.

Σε περίπτωση καθυστέρησης ή εφόσον επιθυμείτε παραλαβή της παραγγελίας σας την ίδια ημέρα ή μέσα στο Σαββατοκύριακο επικοινωνήστε μαζί μας στο info@adaliz.gr ώστε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Προσοχή: Υπάρχει η πιθανότητα για μία μικρή καθυστέρηση σε περίπτωση που το προιόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Εμείς στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουμε με προσωπικό email ή με τηλέφωνο για την πορεία της παραγγελίας σας.

Με ποια εταιρία κούριερ συνεργάζεστε;

Η αποστολή των προιόντων σας γίνεται μέσω της εταιρίας BIZ COURIER.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας από εμάς θα σας έρθει ένα e mail με τον αριθμό αποστολής σας, όπου πατώντας πάνω του μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας.

Ωράριο παραδόσεων : 9:00 με 19:00

Η Biz Courier κάνει 3 προσπάθειες στον χώρο παράδοσής σας. Εάν δεν σας βρει, σας αφήνει ένα σημείωμα με τον αριθμό αποστολής σας ώστε να επικοινωνήσετε η ίδια μαζί τους και να κανονίσετε για την παράδοση.

Σε περίπτωση που λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι σας μπορείτε να γράψετε τη διεύθυνση εργασίας σας ή ακόμη να επιλέξετε να το παραλάβετε από το κατάστημα Biz Courier ή κάποιας συνεργαζόμενης εταιρίας της περιοχής σας, όπου εκεί μένει το δέμα για 10 εργάσιμες ημέρες.