Αποστολές στην Ελλάδα

Υπάρχει κάποιο κόστος για την αποστολή της παραγγελίας μου;

Εφόσον η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας, paypal ή με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, το κόστος της αποστολής είναι στα 3 ευρώ για Ελλάδα. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω Αντικαταβολής υπάρχει ένα έξτρα κόστος των 2 ευρώ για Ελλάδα.

Πόσες μέρες χρειάζεται για να φθάσει το προϊόν στα χέρια μου;

Φροντίζουμε για να έχετε το προϊόν στα χέρια σας όσο πιο άμεσα γίνεται.

Εντός Αττικής, χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 1-5 μέρες.

Με ποια εταιρία κούριερ συνεργάζεστε;

Η αποστολή των προιόντων σας γίνεται μέσω της εταιρίας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ για Ελλάδα.

Ωράριο παραδόσεων: 9:00 με 19:00, οι ώρες παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένες. Αν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος που καθορίζετε από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Δεν πραγματοποιούνται αποστολές/παραδόσεις το Σάββατο.

Σε περίπτωση που λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι σας μπορείτε να γράψετε τη διεύθυνση εργασίας σας ή ακόμη να επιλέξετε να το παραλάβετε από το κατάστημα ταχυμεταφορών όπου εκεί μένει το δέμα για 10 εργάσιμες ημέρες.

  • Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό e-mail και με την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε e-mail με αριθμό αποστολής (παρακαλούμε ελέγχετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία αν δεν έχετε λάβει ενημέρωση).
  • Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.
  • Όποιος πελάτης επιθυμεί να γίνει παράδοση το Σάββατο θα πρέπει να μας ενημερώσει και σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται τα έξτρα μεταφορικά έξοδα.
  • Μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας στο παρακάτω link: https://www.taxydromiki.com/

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν εμπίπτουν στον έλεγχο της εταιρείας. Ενδεικτικά, αναφέρονται καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε απεργίες, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, ακραία καιρικά φαινόμενα (π.χ. απαγόρευση απόπλους των πλοίων από λιμάνια). Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.

Αποστολές στην Κύπρο

Για αποστολές στην Κύπρο συνεργαζόμαστε με την Kronos Express. Τα μεταφορικά διαμορφώνονται ως εξής ανάλογα με την υπηρεσία που θα επιλέξετε:

  • Express (αεροπορική αποστολή) κόστος 10,00€ μέχρι 2 κιλά, εκτιμώμενη παράδοση σε 2-4 εργάσιμες ημέρες
  • Economy (ακτοπλοϊκή αποστολή) κόστος 6,00€ μέχρι 2 κιλά, εκτιμώμενη παράδοση σε 7-10 εργάσιμες ημέρες

Όσον αφορά την αεροπορική αποστολή, παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

Όσον αφορά τις ακτοπλοϊκές αποστολές, το πλοίο φεύγει μια φορά τη βδομάδα. Συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη παραλαμβάνουν από εμάς και φθάνουν Κύπρο Τρίτη απόγευμα και από εκεί παραδίδονται μέσα σε 48ώρες.

Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό e-mail και όταν φύγει από εμάς θα ενημερωθείτε εκ νέου με λεπτομέρειες της αποστολής (παρακαλούμε ελέγχετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία αν δεν έχετε λάβει ενημέρωση).